Visszajelzések

“Összesen két ember segítségével tudok egy békésebb tudatállapotba kerülni. Az egyik ember te vagy.”

 

“Flórát akkor kerestem meg, amikor már azt éreztem képtelen vagyok egyedül megoldást találni elakadásaim okára! Miért nem érzem jól magam, mit szeretnék kezdeni az életemmel, ki is vagyok én? Az első alkalommal tudtam, hogy a legjobb kezekben vagyok Flóránál, végig biztonságban éreztem magam, így bátran ültem fel erre a belső hullámvasútra! Minden alkalom nagyon intenzív volt, néha nagyon gyorsan történtek az események, néha pedig hosszan és mélyen éltem meg a bennem zajló történéseket! A közös munka alatt, sikerült kívülről szemlélnem azokat az ismétlődő köröket, melyektől rosszul éreztem magam és hátráltattak! A terápia után magabiztosságot, nyugalmat, és hatalmas hálát éreztem! Az önismereti munka soha nem ér véget, de az eddigi élmények és a kapott útravaló segít, hogy többet legyek a mostba és jól érezzem magam! Köszönöm Flóra!”

 

“Utólag sokszor rájövök, hogy már megint igazad volt.”

 

“Sokat adott a közös munka és ad is folyamatosan. Éééés elkezdtem futni megint és imádom:)) ezt mindenképp Neked köszönhetem!!! Az érzés, ami utána jön…. nagyon hiányzott! köszönöm, hogy felszínre hoztuk!!”

 

“A terápia számomra egy kaland is volt, s Flóra személyében remek kísérőre találtam. Annyi elfogadást és figyelmet kaptam tőle, amennyit csak képes egy ember adni. Szerető biztonságban nézhettem a saját sötétségembe, s a folyamat által rátaláltam a saját megtartó erőmre.”