Visszajelzések

“Nagyon élveztem a közös munkát veled. Nehezen vettem rá magam, hogy szakemberhez forduljak, mert szeretem magam megoldani a problémákat, de ez alkalommal nem ment. Úgy éreztem, hogy minden kicsúszott a lábam alól és képtelen vagyok megoldást találni. Egy idő után már azért küzdöttem, hogy ki tudjak kelni az ágyból és az alapvető mindennapi rutin dolgokat elvégezzem. Éreztem, hogy ez nem mehet így tovább, ezért vettem rá magam végül, hogy hozzád forduljak, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. Azt kell mondjam, hogy nagyon szerencsés voltam veled, mert már az első ülés után bizalmat éreztem, ami szerintem alapszükséglet egy jól működő munkához. Én elég érzékeny vagyok, így egy merevebb, kevésbé empatikus szakember nem tudott volna segíteni, mert nem tudta volna elnyerni a bizalmamat, amit nagyon fontosnak tartok. A legnagyobb harcot persze magammal vívtam, mert nem értettem, hogy hova lett a régi erős, határozott énem és miért félek manapság mindentől. Nagy segítséget nyújtottál, hogy visszanyerjem az önbizalmamat és emlékeztettél arra, mennyi mindent csináltam már egyedül végig. Igazából már vártam az üléseket, hogy átbeszéljük az előző héten történteket, mert minden héten kaptam valami pluszt, ami mindig egy kicsit tovább lendített. Sokat tanultam a beszélgetéseinkből, de talán a legnagyobb tanulság az volt, hogy ne ragaszkodjam görcsösen olyan dolgokhoz, amiknek nincs értelme; tudjak nemet mondani; ne engedjem bántani magam; fogadjam el, ha valami nem működik és ne keressem mindig magamban a hibát (mit csinálhatnék másképp) és szeressem magam.

A szakmai dolgokon felül még azt is nagyon élveztem, hogy mennyire azonos az ízlésünk könyvek, filmek és egyéb kulturális események tekintetében. Nagyon jól esett ezekről a dolgokról is beszélni veled!”

 

“… alapvetően szorongó és bizalmatlan vagyok, így számomra kezdetben meglepő, később erőt adó volt belecsöppenni egy elfogadó, bizalomteli légkörbe, ami Flórát mindig körbeveszi. Az ülések során, ezen szokásaimból emelt kőfalak lassan leomlottak és alkalmam nyílt bepillantani oda, ahová egyedül képtelen lettem volna. Köszönöm, hogy segítségeddel elindulhattam a változás felé és több év együtt töltött munkájának köszönhetően, ma már egészen másképpen látom önmagam és a világot.”

 

“Összesen két ember segítségével tudok egy békésebb tudatállapotba kerülni. Az egyik ember te vagy.”

 

“Flórát akkor kerestem meg, amikor már azt éreztem képtelen vagyok egyedül megoldást találni elakadásaim okára! Miért nem érzem jól magam, mit szeretnék kezdeni az életemmel, ki is vagyok én? Az első alkalommal tudtam, hogy a legjobb kezekben vagyok Flóránál, végig biztonságban éreztem magam, így bátran ültem fel erre a belső hullámvasútra! Minden alkalom nagyon intenzív volt, néha nagyon gyorsan történtek az események, néha pedig hosszan és mélyen éltem meg a bennem zajló történéseket! A közös munka alatt, sikerült kívülről szemlélnem azokat az ismétlődő köröket, melyektől rosszul éreztem magam és hátráltattak! A terápia után magabiztosságot, nyugalmat, és hatalmas hálát éreztem! Az önismereti munka soha nem ér véget, de az eddigi élmények és a kapott útravaló segít, hogy többet legyek a mostba és jól érezzem magam! Köszönöm Flóra!”

 

“Utólag sokszor rájövök, hogy már megint igazad volt.”

 

“Sokat adott a közös munka és ad is folyamatosan. Éééés elkezdtem futni megint és imádom:)) ezt mindenképp Neked köszönhetem!!! Az érzés, ami utána jön…. nagyon hiányzott! köszönöm, hogy felszínre hoztuk!!”

 

“A terápia számomra egy kaland is volt, s Flóra személyében remek kísérőre találtam. Annyi elfogadást és figyelmet kaptam tőle, amennyit csak képes egy ember adni. Szerető biztonságban nézhettem a saját sötétségembe, s a folyamat által rátaláltam a saját megtartó erőmre.”